Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marek makowiecki (3761 niezalogowanych)
5 Postów
Fidel Castro
(norweg)
Wiking
huj w dupe gasiorowi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
burasuka00 napisał:
Mam nadzieje ze ta ciota kiedys ojebie żurek do ktorego ktoś mu trysnie.hehe. pałowóz i tyle.Właśnie w tym artykule , opisane są zachowania takich blokersów jak ty właśnie , którzy uciekli z Polski w większości przed policją na Wyspy , by następnie powoli zjawiać się w Norge ...!
---
I swoimi Chamskimi oraz Kryminalnymi zachowaniami ...
"robią Nam Opinię"
---
Przeczytaj sam co do tej pory Tu Mam napisałeś ...
Do tego nie jest potrzebny Nam Żaden Dziennikarzyna by wyrobić sobie zdanie o takim właśnie motłochu podobnym do ciebie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
maciej selfmade
(theone79)
Wiking
gowno bylo i gowno bedzie sztuka polega na tym zeby je sprytnie ominac konkretna praca konkretni ludzie i kasa lepsze mieszkanie lepsi sasiedzi...ludzi nie zmienisz ale to o czym napisalem do zrobienia i po co sie reszta przejmowac?)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
norweg napisał:
huj w dupe gasiorowi
W pracy też takiego języka używasz !?
---
Ten Finder , to twoje miejsce pracy ? .
---
Jeżeli tak , to ładną reklamę Im dajesz swoim , słownictwem !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
marek zegarek
(burasuka00)
Wiking
gabrielu proponuje żebyś na chwile zjechał do PL i kupił sobie honor i ambicje. a za ten czas skocz ułożyc te płytki za 150kr bo nawet murzyn tego nie zrobi za tyle. Jak chcesz moge być dla ciebie motłochem ale ty dla mnie jestes zwykłym pikolakiem który pewnie szefowi z NOR w ramach wdziecznosci wylizałby grosza z dupy i sie uśmiechnął.
ktoś ci tryska w paszcze a ty kminisz ze to orange.

a prawda jest taka . to nie nory nas oczerniaja tylko takie przyjajeczne pajace jak ty. pewnie każdemu kolezce pierdolisz jaki Polak jet zły . Rada zostań tam,. Nie wracaj do PL bo cie znów wszyscy bedą bili i poniżali jak pewnie w podstawówce i średniej - jak była. CZarna pasta do butów. lusterko. i ogień. nie bedziesz sie wtedy wtedy wstydzil za polakow bo nie bedziesz do nich podobny. tyle. popisz sobie dalej jaki to ze mnie kryminlista i blokers i idz spac bo sobota p[racujaca i szef sie wkórwi jak bedziesz zmeczony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
„Pijak, przemytnik, łysol, dres, językowy analfabeta "...Stereotypy będą zawsze...Tak jak i Ludzie Różni...No ale skoro mierzymy wszystkich jedną Miarą...to mierzmy... Przypominam,że nasi wszyscy dotychczasowi Prezydenci Kraju nad Wisłą byli i są Poliglotami,porozumiewali się bez Problemowo w Języku Angielskim podczas swojej kadencji...Mało tego ,nie popełniają błędów ortograficznych...Polscy Europosłowie też nie potrzebują Tłumaczy bo mówią biegle angielskim...Nie mają Problemów z alkoholem tylko dziwne Filipińskie Choroby...Jestem Pewien ,że Czarnoskórzy i Muzułmanie są Pracowici,Uczciwi i pozbawieni naszych Paskudnych narodowych Przypadłośći...Idę nażreć się Szczawiu bo niejaki Pan Stefan twierdzi,że od tego znacznie wrasta Inteligencja i Światopogląd...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Remek R
(Remo)
Nowicjusz
Bzdury facet pisze
jedyne co, to faktycznie jest problem językowy
sporo ludzi nie zna Norweskiego a z ang kuleje
osobiście mam troszkę znajomych w śród Norwegów, spotykamy się na piwku, koncertach i jakoś nie wiedzę wielkich różnic kulturowych, tyle samo piją, tak samo się bawią.
co kogoś poznaje i mówię że jestem z PL to słyszę entuzjastyczne odp typu
" o mam dwie uczennice z Polski bardzo inteligentne dziewczyny"

oczywiście czasem zaraza się jakaś znajdzie
u nas też jest tak ze jak się kogoś spotka np z Rosji to nasuwają się słowa "mafia, bieda, pijak"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
burasuka00 napisał:
huj w dupe gasiorowi

może lepiej idź wyprać dres i bejsbola odkurzyć?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
marek zegarek
(burasuka00)
Wiking
w dresie chodzilem w podstawówxce. teraz zapierdalam w takich ciuchach ze musiałbyś długo pracowac zeby sobie takie kupić. wiec ściśnij dupe i idz przeprać ciuchy robocze przywiezione z pl.
to nie jest przywra do kogokolwiek tylko bezmózgi niech sie ogarną i nie piszą już wiecej o jakichś jebanych dresach z pl bo to wy wtedy najwiecej oczerniacie rodaków nie norwedzy, nie szwedzi , nie angole tylko właśnie takie typy jak ty retier- jebiąc smieci o jakichs dresach.

Chyba dawno cie nie było w pl. TAM SIE JUZ W DRESACH NIE CHODZI.
chyba że u ciebie na wsi. Zamiast chinskiego HUGO BUGO idz kup dresik - wygodniejszy- albo nie nie kupuj . huj ze wygodnie ale co to bedzie jak ktos powie na ciebie dresiarz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
marek zegarek
(burasuka00)
Wiking
i tak i jeszcze raz napisze .

Huj w dupe Gąsiorowi który pewnie smieje sie ze zawinął 5 stów za artykul i se kupil nowe dresy do smigania po stajni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok